Besøg vores showroomSe Trend og Farver

De smukkeste designgulve til hjemmet, skoler, kontorer, detailhandel og catering. Følelsen du har i et rum, har alt at gøre med designet. Gulvet er stilfuldt, slidstærkt, komfortabelt og har mulighed for akustik dæmpende lydmåtte som underlag. Alle aspekter har direkte indflydelse på grundlæggende oplevelse. Leder du efter et nyt unikt designgulv eller et gulv der skal renoveres? EPI leverer den komplette løsning.

EPI design Superbase gietvloer

FUGEFRI GULVE TIL BOLIGER

EPI-designgulve er en fryd for øjet og en fornøjelse at gå på. Det er derfor let at forstå, at flere og flere husejere vælger EPI fugefri gulve. Ud over det æstetiske aspekt og det faktum, at vores designgulve giver mulighed for uendelige kombinationer, er praktiske overvejelser ofte også afgørende. Fugefri gulve er nemme at rengøre og en perfekt løsning i kombination med gulvvarme. Fugefri gulve er også lette at påføre på eksisterende gulve. Uanset om du leder efter et kunsthåndværk, et industrielt udseende eller en farverig helhed; alt er muligt med et EPI fugefrit gulv.

Se EPI Superbase fugefri gulve
EPI Design Corestone

FUGEFRI GULV TIL SKOLER, KONTORER, BUTIKKER OG FØDEVAREINDUSTRIEN

Gulve i skoler, kontorer, butikker og fødevareindustrien skal kunne tåle en del. Folk går konstant på dem, stole, skriveborde eller tøjstativer, flyttes dag ud og dag ind. Derfor skal gulvene være ekstremt slidstærke, men dette er ikke det eneste krav der stilles til et gulve i skoler, kontorer, butikker og fødevareindustrien. Sikkerheden er også vigtig. Sikkerhed indebærer undertiden mere end bare at forhindre at glide. I skoler, kontorer og større butikker bruges gulvet i nogle tilfælde også til at indikere gang- eller flugtveje. EPI forstår, hvor vigtige disse gulve er og leverer pålidelige gulvsystemer, der ud over at være brugervenlige også har en lav vedligeholdelse. Se Trend og Farver

Sluiten