EPI er uafhængig, veletableret og kundeorienteret

EPI er et uafhængigt hollandsk familiefirma. De har lagt deres hjerte og sjæl i at udvikle og designe førsteklasses biopolymer og syntetiske gulve i næsten 30 år. Denne passion resulterer altid i sensationelle produkter og spektakulære færdige projekter.

Why EPI room

Dekorative og funktionelle produkter til ethvert formål

Du kan henvende dig til os for praktisk talt alle tænkelige gulve og produkt kombinationer. Vi producerer og leverer designgulve, sportsgulve, parkeringsdæk og industrigulve. Næsten alle vores gulve fås i alle vores farver, så vi tilbyder dig ubegrænsede designmuligheder. Hvis du leder efter et certificeret installationsprogram, er vi glade for at bringe dig i kontakt med en af ​​vores partnere.

Kun det bedste er godt nok

Som leverandør og distributør er vi tæt på hele leveringsprocessen. Vi har valgt de bedste råvarer og er underlagt streng kvalitetskontrol. Denne kontrol kombineres med vores produktionsstyringsprocedurer som betyder, at vi altid kan garantere kvaliteten af ​​vores produkter og sikre rettidig og pålidelig levering.

Why EPI

Forskning og innovation er et primært fokus

Det er vigtigt at være foran kurven med hensyn til forskning, udvikling og innovation. Udviklingsafdelingen hos EPI Group Holland har et moderne laboratorium, på mere end 250m2, udstyret med det nyeste højteknologiske udviklings- og analyseudstyr. EPI Group Holland kemikere beskæftiger sig konstant med forbedring af deres eksisterende produkter, udvikling af nye banebrydende løsninger til nye og eksisterende gulvproblemer og udvikling af spændende nye finish, der passer til markedets tendenser. Ønsker du at vide mere om, hvordan vi holder os foran kurven? Læs mere om udviklingsafdelingen her.

Showroom

Et gulv er en stor investering. Vi forstår alt for godt, at beslutningen om at købe disse gulve ikke træffes natten over. Undersøgelsen starter muligvis online, men du træffer ikke beslutninger om køb på grundlag af digitale fotos. For at give vores potentielle kunder muligheden for at opleve vores gulve i det virkelige liv har vi åbnet EPI Danmark showroom i Valby. I dette 500m2 store showroom kan du og dine kunder lære vores systemer at kende på tæt hold.

BESØG VORES SHOWROOM

Vores systemer overholder altid alle gældende krav og standarder

Overholdelse af de gældende regler er vores ansvar. Vi ønsker ikke, at vores kunder selv skal finde ud af, om vores systemer er udviklet og leveret i overensstemmelse med de nyeste standarder. Vi leverer vores produkter i overensstemmelse med de gældende NEN-ISO 9001/14001 standarder. Læs alt om standarder og regler her.

about EPI

Vi gør valget lettere

 

For at gøre det nemmere at vælge den rigtige farve for dig og/eller dine klienter, har vi udviklet forskellige farvetemaer. Alle temaerne fortæller deres egen historie, som tilbyder en inspirerende retningslinje i det endelige valg af farve. Flere og flere af vores kunder bruger vores trendbog. Den er i showroomet, eller man tager den med ud. De ledsagende farveflyers kan efterlades hos kunden. Se alle trends og farver.

references-public


Share: