Inden for sundhedssektoren er hygiejne prioriteret, nummer et. Uanset om det er et sundhedscenter, en tandlægepraksis, en læge eller et apotek, er det meget vigtigt, at gulvene er vandtætte og ikke-porøse. Men der er flere krav, der skal opfyldes for et gulv i sundhedsydelser.

Gulve der opfylder de højeste krav

Gulve til sundhedsvæsenet skal være fri for støv og allergener, resistente over for kemikalier og have gode skridsikre egenskaber. EPI Danmark tilbyder gulve i høj kvalitet, der kan modstå alkohol, blod og de højest mulige rengøringsbehov. Vores gulve er fugefrie, vandtætte og derfor lette at rengøre og holde rene. Gulvet har lang levetid og er praktisk talt vedligeholdelsesfri. De udstråler også kvalitet og bidrager til en god atmosfære.

EPI Healthcare services Healthcare services EPI

Karakteristiske egenskaber

Gulvene fås i næsten enhver farve og kan uden undtagelse udføres med et specielt ”anti-slip” lag. EPI-gulve er meget slidstærke og har en støjdæmpende og isolerende virkning. De revneoverbyggende og brand bestandige egenskaber, gør disse gulve yderst velegnede til sundhedsvæsenet.

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit hjem. Du finder et udvalg nedenfor. Som leverandør, har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at aftale en tid. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.

EPI Healthcare


Share: