PU-gulve er ekstremt alsidigt. De klarer sig godt i bl.a. industri, sundhedsvæsen, hjem og cateringfirmaer. Faktisk er PU-gulve og uddannelsesmæssige institutioner en perfekt kombination. De stærke PU-gulve tilbyder uendelige designmuligheder! Klasseværelser, gange, indgang, kantine, toiletter, it-lokaler; et PU-gulv er et ægte blikfang.

Uendelig variation

Hvis du vælger et PU-gulv, er designmulighederne uendelige. Du kan vælge mellem alle tænkelige farver og et antal forskellige strukturer. Dette betyder, at det færdige gulv altid passer nøjagtigt til dine ønsker.

 EPI School floor

Fantastiske egenskaber

Kunststofgulve har en række egenskaber, der passer godt til skoler og børnehaver. Gulvene er fugefri, lette at rengøre, praktisktaget vedligeholdelsesfri og kan kombineres perfekt med et gulvvarmeanlæg eller oven på ​​eksisterende gulve.

Egenskaber

  • Moderne
  • Attraktivt
  • Fugefrit
  • Praktisk
  • Vedligeholdelsesvenligt
  • Komfortabelt
  • Fås i mange farver
  • Støvfri og slidstærkt

Slidstærkt, sikkert og behageligt

Værkstedslokaler bruges ofte intenst. Gulvet skal derfor være meget slidstærkt, men også sikkert og let at rengøre. Derudover afgør gulvet i høj grad atmosfæren i lokalet. Vores gulve er slidstærke, sikre og lette at rengøre. De fås i næsten enhver tænkelig farve og kombination og derfor helt tilpasselige.

Nem renovering

I langt de fleste tilfælde kan et PU-gulv installeres direkte på det eksisterende gulv. Lagtykkelsen er minimal, så justeringer af døre er ofte unødvendige. Da det eksisterende gulv bruges som underlag, er der normalt ikke behov for intensivt nedrivningsarbejde.

 

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit hjem. Du finder et udvalg nedenfor. Som leverandør, har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at aftale en tid. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.


Share: