Leder du efter et gulv til dit hotel, restaurant, pub eller cafe? Det er smart, fordi vores gulve er skridsikre, slidstærkt, vandtæt, let at vedligeholde og de ser også godt ud. En dekorativ restaurant kræver et andet gulv end en traditionel pub. Med vores gulve, kan du gå i enhver retning!

Catering - Header Catering floors

Tilpasning til dit overordnede koncept

Hvis du er ejer af en restaurations virksomhed, arbejder du sandsynligvis efter et specifikt koncept. Dine gæster forventer en atmosfære, der passer til dit koncept. En stor del af atmosfæren bestemmes af gulvet. I vores showroom, EPI Experience, kan du opleve vores gulve personligt. For at hjælpe dig med at vælge et passende design har vi udviklet en omfattende farvekollektion knyttet til vores seks designtemaer. Vores gulve opfylder alle krav

Kravene til gulve i restaurationsbranchen er strenge. Veterinærmyndighederne anser dine gulve for hygiejniske områder, og en vigtig del af RI&E i restaurantindustrien, er sikkerheden i de forskellige arbejdsområder. EPI Danmark leverer gulvsystemer, der opfylder alle krav til HACCP, hollandsk DWP (SZW) og hollandske myndigheder for fødevare- og forbrugerproduktionssikkerhed (NVWA). Hygiejne, sikkerhed m.v. Vores specialister rådgiver dig gerne om det gulv, der opfylder dine ønsker samt eventuelle krav, der stilles.

EPI Catering

Egenskaber ved vores restaurationsgulve

Vores PU-gulve er meget komfortable, har et luksuriøst udseende og er holdbare. Hvis vi leverer et PU-gulv, sørger vi for, at det kan modstå aggressive rengøringsmidler. Hvis vi også leverer køkkengulvet, tager vi skridsikkerhed og høje punktbelastninger forårsaget af tungt udstyr med i betragtning. Gulvene er:

  • Holdbare
  • Vedligeholdelsesfrie
  • Slidstærke
  • Lette at rengøre
  • Fås i forskellige farver

Kort sagt; vores gulve, er praktiske gulv med et meget luksuriøst udseende. Uanset om det er gulvet i din restaurant, dit køkken, bag baren eller på toiletterne, er der et EPI-gulvsystem til alle rum i din restaurant.

Catering cast floors Catering floor

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit hjem. Du finder et udvalg nedenfor. Som leverandør, har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at aftale en tid. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.


Share: