PU-gulve er ekstremt alsidige. De klarer sig godt i industrielle miljøer, sundhedssystemet, boliger, butikker og fødevareproduktion og de gør et fantastisk stykke arbejde på kontorer. Faktisk er PU/comfortgulve og kontorer en perfekt kombination. Gange, indgang, kantine, toiletter, it-plads; et PU-gulv som kontorgulv er et blikfang i alle tænkelige rum.

Uendelige variationer

Hvis du vælger et PU-gulv, er designmulighederne uendelige. Du kan vælge mellem næsten alle tænkelige farver og et antal forskellige strukturer. Dette betyder, at det færdige gulv altid passer nøjagtigt til dine ønsker.

Gietvloer kantoor

Fantastiske egenskaber

PU-gulve har en række egenskaber, der passer godt til et kontormiljø. Gulvet er fugefrit, let at rengøre, praktisk og vedligeholdelsesfrit. Kan installeres perfekt i kombination med gulvvarme eller over eksisterende gulve.

  • Moderne
  • Attraktivt
  • Fugefrit
  • Praktisk
  • Vedligeholdelsesvenligt
  • Komfortabelt
  • Fås i mange farver
  • Støvfri og slidbestandig
  • Energieffektivt i kombination med gulvvarme

EPI Kantoor EPI gietvloer kantoren

Slidbestandigt, sikkert og behageligt

Kontorer bruges ofte intenst. De første ansatte starter tidligt om morgenen og de sidste forlader bygningen sent. Gulvet skal som sådan være meget slidstærkt, men også sikkert og let at rengøre. Derudover afgør gulvet i høj grad atmosfæren i bygningen. Vores gulve er stærke, sikre og lette at rengøre. De fås i næsten enhver tænkelig farve og kombination og derfor helt tilpasselige.

Nem renovering

I langt de fleste tilfælde kan et PU comfort gulv installeres direkte på det eksisterende gulv. Lagtykkelsen er minimal (i gennemsnit 2 mm), så justering af døre er ofte unødvendige. Da det eksisterende gulv bruges som base, er der ikke behov for intensivt nedrivningsarbejde.

Akustik

Akustikken i rummet har stor indflydelse på dine medarbejders produktivitet, komfort og sundhed. Et PU comfort gulv kan yde et positivt bidrag til dette. Ved at vælge et ekstra dæmpende lag kan du reducere støj markant.

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit kontor. Du finder et valg nedenfor. Som leverandør har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at lave en aftale. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.

Offices EPI Office


Share: