EPI-gulve kan installeres hvor som helst i huset; fra kælderen til loftet, f.eks. et elegant design i stuen, hygiejniske gulve i køkkenet, et separat design til hvert soveværelse; det ideelle gulv til hvert værelse i dit hus.

Komfortabelt, smukt og vedligeholdelsesvenligt

EPI designgulve/new yorker gulv er et stilfuldt gulv til din indretning. Takket være den fugefri overflade på et PU- gulv kan snavs ikke klæbe fast på gulvet. En hurtig moppe, og gulvet er rent. Desuden føles EPI-designgulve ikke kold. Kombineret med gulvvarme er et EPI-gulv en absolut glæde at gå på barfodet. Ud over at være smukke og lette at vedligeholde, har comfortgulve flere løsninger indenfor trinlyd og akustik.

EPI Homes Home

Ubegrænset variation

Vi leverer vores gulve i enhver tænkelig farve, og vi kan forestille os, at valget af den endelige farve er en kompliceret proces. For at hjælpe dig med dette har vi defineret seks EPI-designtemaer. Forskellige farver følger med disse temaer, som tilbyder en inspirerende retningslinje for at søge efter din ideelle gulvløsning. Sollys (UV) påvirker ikke farverne på et EPI-desiggulv/new yorker gulv, så du er garanteret mange års glæde af den/de farver, du har. EPI vil stå for vedvarende kvalitet.

Se vores farvekollektion!

EPI Homes

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit hjem. Du finder et udvalg nedenfor. Som leverandør, har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at aftale en tid. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.

EPI Homes EPI Home


Share: