Værksteder og garager har ofte et betongulv. Et billigt valg, men et betongulv har en række ulemper. De er porøse, vanskelige at holde rene, og de forbliver altid støvede. De opfylder heller ikke de aktuelle miljøkrav. Dette er ikke et problem, hvis du vælger et EPI epoxy gulv.

Slidstærkt og slagfast

Gulvene i værksteder og garager er normalt udsat for meget slid. Køretøjer kommer ind og ud. På værksteder er der ofte punktbelastning på grund af brugen af ​​tunge maskiner og udstyr. Dette er alle grunde til, at en garage eller værkstedsgulv, skal være i stand til at stå imod hård belastning. EPI-gulve er stærke, slagfaste og slidstærke og er derfor et fremragende valg af gulv til værkstedet eller garagen.

 

Design muligheder

Det sker måske ikke ofte, men hvis dine kunder ser dit værksted eller garage, er det vigtigt, at det ser godt ud. Også for dine medarbejdere, er det dejligt at arbejde i et vel designet rum. Vi kan indarbejde dit firmalogo i gulvet og ved at vælge funktionelt farvebrug, kan du bedre styre processerne i din garage eller værksted, for eksempel at vælge en anden farve til dit lager, for rummet omkring kontorer og angive gangstier for ekstra sikkerhed. Eller angiv steder, hvor kunderne må stå, eller hvor administrationen er, kan der udføres ekstra atmosfære.

Funktionelle fordele

Vores epoxy gulve er lette at rengøre og er vandtætte. Dette er vigtigt, fordi olie, brændstof, smøremidler og kemikalier er de vigtigste forurenende stoffer i værksteder og garager. Takket være de lave vedligeholdelsesomkostninger og den lange levetid, tjener du snart din investering i et epoxy gulv fra EPI Danmark.

De vigtigste funktionelle egenskaber ved vores gulve er:

  • Fugefrit
  • Let at rengøre
  • Vandtæt
  • Lavvedligeholdelse
  • Slidstærkt
  • Muligheder for skridsikkerhed
  • Tåler fedt og kemikalier
  • Omkostningseffektiv

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit hjem. Du finder et udvalg nedenfor. Som leverandør, har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at aftale en tid. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.


Share: