Kødproduktion, mejeriindustrien, brød og konfekture, forarbejdning af friske produkter; EPI Danmark leverer gulve til alle sektorer inden for fødevareindustrien. Disse gulve skal opfylde et stort antal krav. Krav til hygiejne, holdbarhed, slidstyrke og sikkerhed. Vores specialister er opmærksomme på disse krav og ved nøjagtigt hvilket gulv der passer til hvilken sektor.

HACCP

Næsten alle gulve inden for fødevareindustrien skal overholde myndighedernes direktiver. Et af kravene er, at gulvet skal gennemgå våd rengøring dagligt. Set fra et miljøperspektiv skal gulvet være helt vandtæt, og den vandtætte forbindelse med rist og afløb må ikke forårsage problemer.

Egenskaber med vores gulve i fødevareindustrien

  • Vandtæt forbindelse med riste og sumpe
  • Gulve opfylder rengøringskravene
  • Vi leverer specialtilpasning, der opfylder alle krav og ønsker
  • Gulve overholder retningslinjerne for vandtæthed, termisk spænding og modstandsdygtighed over for syre

EPI Foodstuffs EPI Foodstuffs

Et gulvsystem til hvert rum i hver sektor

Hvert område har sine egne specifikke krav. Kravene på arbejdsgulvet er forskellige fra kravene på lageret, og kravene på kontoret er forskellige end i sanitære områder. Vi har mange års erfaring med projekter i fødevareindustrien. Specifikationerne er selvfølgelig afgørende, men udseendet er også vigtigt. Derfor kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver, og vi kan også tilbyde dig muligheden for at inkorporere dit firmalogo i gulvet.

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit hjem. Du finder et udvalg nedenfor. Som leverandør, har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at aftale en tid. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.


Share: