Har du en butik, et showroom eller et galleri? Ikke underligt, at du leder efter et PU comfort gulv! PU-gulve er perfekt til din virksomhed! Designmulighederne er uendelige, og hvis det ikke er nok, vil de andre egenskaber ved et PU-gulv helt sikkert overbevise dig!

EPI Retail and gallery Retail and gallery

Slidbestandigt og lav vedligeholdelse

PU-gulve er meget lette at rengøre. Dette giver dig mulighed for altid at give et pænt og ryddeligt indtryk. På kort sigt sparer du rengøringsomkostninger. På lang sigt sparer du udskiftningsomkostninger. Et PU-gulv kan modstå års intensiv trafik. Næsten alle farver fås med forskellige finish. En blandet effekt? Et beton/new yorker look? Flager, forskellige farveoverflader, glitter? Alt er muligt!

Nem renovering

I langt de fleste tilfælde kan et PU-gulv installeres direkte på det eksisterende gulv. Lagtykkelsen er minimal 2 mm. så justering af døre er ofte unødvendige. Da det eksisterende gulv bruges som base, er der ikke behov for intensivt nedrivningsarbejde. Lokale skader i eksisterende gulve er let at fjerne med hurtigt hærdende materialer.

Retail and gallery

Gulvvarme? Selvfølgelig!

PU-gulve har lav- vedligeholdelse, er holdbare, fugefrie og slidstærke. De er brandhæmmende og er perfekte i kombination med gulvvarme. Du har ikke grimme radiatorer, der optager plads, og du vil øge komforten i rummet.

Oplev vores gulve

Vi har forskellige smukke gulve, som er meget velegnede til dit hjem. Du finder et udvalg nedenfor. Som leverandør, har vi også al den nødvendige viden til at rådgive dig personligt. Klik her for at aftale en tid. Vi kan gøre dette via telefon, men vi er også glade for at byde dig velkommen personligt. Vores “EPI Experience” showroom ligger i Valby. Efter aftale er du mere end velkommen.

Retail and gallery EPI experience


Share: